◊ У РАГСі – шампанське у кількості 150 мл на одну особу; ◊ Для прогулянки (на 2-3 години) – вода та шампанське у кількості 300 мл на одну особу; ◊ Для фуршету – морси та соки у кількості 150-200 мл на людину; шампанське та вино в кількості 150-200 мл на людину.23-Jun-2018

Кількість міцних напоїв на весілля зазвичай визначається наступного розрахунку: половина пляшки об'ємом 0,5 літра на одну людину. Загальна кількість пляшок вина, включаючи шампанське і ігристе, як правило, повинно дорівнювати кількості гостей на весіллі.

ДЛЯ 50 ГОСТЕЙ: Шампанське – 25 л/36 бут Вино – 38 л/55 бут Міцний алкоголь – 25 л/29 бут Безалкогольні напої – 75 л/75 бут

Весілля на 40 осіб вимагатиме великих витрат. Молодята мають придбати таку кількість алкоголю: Вино – 25 пляшок. Шампанське – Близько 20 літрів.