"Нагрійте сковороду, вилийте в неї півсклянки чистої води, додайте ложку олії та викладіть ковбаски. Закрийте кришкою. Готуйте 5 хвилин, переверніть ковбаски, смажте ще 5 хвилин на звороті.

30 хвилин У середньому час становить 20-30 хвилин. Поради щодо приготування: Щоб не лопнула скоринка, ковбаски слід попередньо опустити в окріп на 2 хвилини. Смажені купати небажано проколювати зубочисткою, так витікає сік.

Перед приготуванням ковбаски необхідно вибрикувати (проколювати), особливо в місцях наявності великих бульбашок повітря. Але в жодному разі не можна це робити занадто часто, інакше м'ясний сік витече і замість соковитої ковбаски отримайте суху котлету.