Час смаження курячих стегон залежить від їх розміру та товщини. В середньому обсмажувати м'ясо на сковороді слід по 10 хвилин з кожного боку, після цього зменшити вогонь і смажити ще по 5-10 хвилин, кілька разів перевертаючи стегенця. Щоб перевірити готовність, проткніть його ножем.
Куряче філе, нарізане шматочками, слід смажити 15-20 хвилин на середньому вогні. Якщо шматочки мають товщину понад 1,5 см, то після обсмажування їх слід швидко загорнути у фольгу та залишити на 10 хвилин.
40 хвилин У середньому на відварювання курячих стегон піде 25–40 хвилин. Також варто врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Щоб перевірити готовність, дістаньте стегно і проткніть ножем або вилкою.