У середньому шашлик готується від 15 до 25 хвилин. Все залежить від температури вугілля та природних умов: влітку м'ясо прожариться набагато швидше. Щоб перевірити готовність шашлику, надріжте товстий шматок м'яса і злегка натисніть. Якщо виділяється безбарвний сік, значить, час знімати шампури з мангалу.Apr 29, 2018

25 хвилин Скільки готувати шашлик зі свинини? У середньому на мангалі ця традиційна страва кавказької кухні готується протягом 15 – 25 років. хвилин. Все залежить від температури вугілля, а також природних умов та розміру шматків м'яса.

Щоб зрозумітиЧи готове м'ясо, потрібно розрізати один шматочок шашлику та подивитися на сік. Якщо він червонуватий – продовжуємо готувати, шашлик ще сирий у середині. Рожевий відтінок – середній ступінь прожареності, а прозорий сік означає, що шашлик готовий.

Для найсильнішого спека вугілля має прогрітися 5-10 хв. Сильний жар дозволяє отримати хрумку скоринку зовні і соковитість усередині продукту. Він відмінно підходить для приготування стейків, бургерів (котлет) та кукурудзи. Для середнього вогню вугілля прогрівається близько 25-30 хвилин.