Підготуйте лист, застелявши його алюмінієвою фольгою або пергаментним папером. Щоб грецькі горіхи рівномірно приготувалися, розкладіть в один шар. Смажте грецькі горіхи до коричневого кольору. При цій температурі грецькі горіхи необхідно смажити лише 5-10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки.

смажимо грецькі горіхи – Перший варіант Ставимо на середній вогонь суху глибоку сковороду і даємо їй можливість добре розігрітися. Потім викладаємо туди підсохлі горіхикраще, щоб вони лежали в один шар. Готуємо їх до коричневого кольору та потріскування, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.

Посмажити волоські горіхи можна у сковороді, в мікрохвильовій печі або в духовці. Поставте сковороду на слабкий вогонь, трохи нагрійте і всипте в неї очищені ядра. Протягом 20-25 хвилин перемішуйте лопаткою, поки вони не набудуть потрібного смаку.