Просто розташуйте заморожений брикет між аркушем паперу та каструлею, наповненою теплою водою. М'ясо швидко досягне кімнатної температури. І друге: коли упаковка фаршу розморозиться, відправте її в холодильник перед тим, як готувати.

Якщо заготовлені напівфабрикати не відразу використовуватимуться, можна покласти котлети в морозильник, але слід врахувати, що при повному заморожуванні продукт частково втратить свої смакові якості. При смаженні заморожених котлет їх слід викладати на гриль або сковороду відразу без попереднього розморожування.

Смажимо бургери Котлетки солимо з двох сторін та викладаємо на гриль. Смажимо 6 хвилин, по півтори хвилини на кожну сторону, чотири перевороти. Трохи притискаємо лопаткою. Якщо смажити на сковороді, для приготування кожної котлетки знадобиться 8 хвилин і 6 переворотів.