Як варити крабів на плиті Обов'язково посоліть воду, найкраще для цього підійде морська сіль, приблизно столова ложка на літр води.Jun 18, 2020
Спосіб приготування:
- Потрібно довести до кипіння воду і лише потім опустити клешні краба. Коли рідина повторно закипить, вогонь варто зменшити до мінімуму;
- Варимо кінцівки краба до появи яскраво-жовтогарячого кольору панцира. …
- Після цього членистоногих слід дістати та опустити на 20 сек.
Візьміть каструлю. Налийте в неї води, додайте спецій та доведіть воду до кипіння. Солити воду не треба, бо краби здобуті з морської води і вже самі собою солоні. Якщо ви знаходитесь на морському узбережжі, крабів можна варити і в морській воді.
Занурте крабів у киплячу воду і знову доведіть все до кипіння, потім зменшіть вогонь, щоб вони варилися не поспішаючи. 3. Яскраво-жовтогарячий панцир буде сигналом про готовність. У середньому особина близько 1 кг готується 15-20 хвилин, а якщо вага в половину менша, то вам знадобиться близько 8-10 хвилин.