Що стосується солі, то для креветок без панцира потрібно класти трохи більше 1 столової ложки за кожен літр води. Якщо ж ви збираєтеся варити неочищені креветки, кладіть 1-1,5 столові ложки на літр. Закип'ятіть воду та додайте сіль.

приблизно 40 – 60 штук в кілограмі це великі креветки, 50 – 70 штук в кілограмі це добірні креветки, і якщо 70-90 штук в кілограмі це середні креветки.

Приготування

  1. Крок 1. Свіжоморожені креветки розморозити
  2. Закип'ятити воду, додати сіль та спеції за смаком
  3. У киплячий розсіл опустити ракоподібних і варити від 1 до 5 хвилин
  4. Крок 4. Подати до столу та насолоджуватися ідеально звареними креветками!