На один літр води потрібно покласти 2 столові ложки солі без гірки та 1 столову ложку цукру теж без гірки. Огірки та сам розсіл виходять дуже смачні!Jul 30, 2020

Додати сіль та цукор, з розрахунку по 2 столові ложки на 1 літр води. За кип'ятити маринад, у кожну банку додати 2 столові ложки 9% оцту.

На 1 літр готового маринада 2 столові ложки 6%, 1,5 ложки 9% оцту. Якщо оцет заливається безпосередньо до банку, то на 1 літрову банку 1 столова ложка 6 % оцту; якщо взяти есенцію, то 1/4 чайної ложки.

Приготувати маринад для огірків на 1.5 літрову банку. Воду злити з банок у каструлю. Додати з розрахунку на 1 літр злитої води 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки солі.