Мигдальне борошно бажано підсушити в духовці протягом 5-8 хвилин при температурі 170-180 гр., а потім остудити.
Мигдальне борошно має бути максимально дрібною. Чим тонший її помел, тим рівніша поверхня macarons. Якщо ви не маєте навичок професійного кондитера, найкраще купити в магазині готову борошно з очищеного мигдалю.
Чому при випіканні тріскається поверхня макарон? Якщо кришечка піднялася куполом і потріскалася, то меренга нестабільна або перезбита, або недорозвинена. Друга причина – недостатньо висушені кришечки перед випіканням і від температурного шоку їх рве.
мигдальне борошно
- Беремо мигдаль. …
- Заливаємо окропом та залишаємо на 10 хвилин.
- Руками знімаємо шкірку з кожного горіха. …
- Як завжди в таких випадках, це робота для Попелюшки. …
- Тепер його потрібно добре просушити. …
- Як тільки горіхи добре висохнуть, їх потрібно повністю остудити! …
- Отже, перемелюємо.