Мигдальне борошно бажано підсушити в духовці протягом 5-8 хвилин при температурі 170-180 гр., а потім остудити.

Мигдальне борошно має бути максимально дрібною. Чим тонший її помел, тим рівніша поверхня macarons. Якщо ви не маєте навичок професійного кондитера, найкраще купити в магазині готову борошно з очищеного мигдалю.

Чому при випіканні тріскається поверхня макарон? Якщо кришечка піднялася куполом і потріскалася, то меренга нестабільна або перезбита, або недорозвинена. Друга причина – недостатньо висушені кришечки перед випіканням і від температурного шоку їх рве.

мигдальне борошно

  1. Беремо мигдаль. …
  2. Заливаємо окропом та залишаємо на 10 хвилин.
  3. Руками знімаємо шкірку з кожного горіха. …
  4. Як завжди в таких випадках, це робота для Попелюшки. …
  5. Тепер його потрібно добре просушити. …
  6. Як тільки горіхи добре висохнуть, їх потрібно повністю остудити! …
  7. Отже, перемелюємо.