Покладіть жолуді на лист і помістіть його в духовку. Залиште дверцята духовки злегка прочиненими. Через кожні 30 хвилин|мінути| жолуді. Щоб повністю висохнути, вони повинні бути в духовці півтори або дві години.

Особливих протипоказань при використанні жолудів не виявлено. Але треба пам'ятати, що до їх складу входить кверцетин, який є небезпечним для людини, але він руйнується при вимочуванні та обсмажуванні плодів.

СПОСОБИ ВИСУШУВАННЯ ПРИРОДНОГО МАТЕРІАЛУ

  1. Під пресом у папері. Найпростіший і найдоступніший спосіб – покласти природний матеріал у книгу. …
  2. У піску. Цей спосіб підходить для випадків коли потрібно зберегти об'єм квітки. …
  3. На повітрі. Так сушать кульбаби. …
  4. За допомогою праски. …
  5. За допомогою мікрохвильової печі. …
  6. За допомогою гліцерину.

13-Окт-2021