Покладіть жолуді на лист і помістіть його в духовку. Залиште дверцята духовки злегка прочиненими. Через кожні 30 хвилин|мінути| жолуді. Щоб повністю висохнути, вони повинні бути в духовці півтори або дві години.
Особливих протипоказань при використанні жолудів не виявлено. Але треба пам'ятати, що до їх складу входить кверцетин, який є небезпечним для людини, але він руйнується при вимочуванні та обсмажуванні плодів.
СПОСОБИ ВИСУШУВАННЯ ПРИРОДНОГО МАТЕРІАЛУ
- Під пресом у папері. Найпростіший і найдоступніший спосіб – покласти природний матеріал у книгу. …
- У піску. Цей спосіб підходить для випадків коли потрібно зберегти об'єм квітки. …
- На повітрі. Так сушать кульбаби. …
- За допомогою праски. …
- За допомогою мікрохвильової печі. …
- За допомогою гліцерину.
13-Окт-2021