Варять подосиновики приблизно 20 хвилин у трохи підсоленій воді. Дуже важливо першу воду при варінні підсиновиків злити, тому що після закипання утворюється сильна брудна піна. Варені подосиновики можна відразу використовувати або заморозити на зиму.
у каструлі – 20-25 хвилин; у мультиварці – 25-30 хвилин; у мікрохвильовій печі — 15–20 хвилин.
Сушені беруть лише для супу, попередньо проваривши їх 20 хвилин. Визначити, що білі гриби готові, нескладно: вони опустяться на дно каструлі.Скільки варити білі гриби
- для смаження – від 20 до 30 хвилин;
- для заморожування – 15–20 хвилин;
- для засолювання – 30-40 хвилин;
- для маринування – 30-40 хвилин;
- для супу – 30-40 хвилин.
Jul 11, 2020
Отже, перед варінням потрібно помити та очистити. Далі слід порізати підсиновики на великі шматки, покласти в каструлю та залити водою. Після чого необхідно довести гриби до кипіння, зняти піну, посолити та варити 25-30 хвилин. Після цього необхідно злити воду та перед обсмажуванням просушити, також їх можна, можливо заморозити.