Гарантійний термін зберігання крейди – 1 рік від дня виготовлення. Після закінчення зазначеного терміну зберігання крейда перед використанням має бути перевірено на відповідність вимогам цього стандарту в частині змінних при зберіганні якісних показників крейди: вологості та залишку на ситах.
ПРАВИЛА ЗБЕРІГАННЯ:
- По-перше, приміщення, де лежить ваша смакота, має добре провітрюватися. …
- По-друге, провітрювати потрібно сам крейда/Гліномел. …
- По-третє, крейда найкраще тримати в чистих сухих пакетиках, мішечках тканини (без стороннього запаху) або в складених аркушах паперу.
30 Aug 2020
Крейда – неїстівний Будівельний крейда є в жодному разі не можна – це грубо оброблений матеріал, що містить велику кількість домішок та хімічних речовин, які додають для надання йому тих чи інших властивостей. Канцелярський крейда теж небезпечний – найчастіше для твердості його змішують із гіпсом.
Щоб крейда став їстівним його майже завжди треба просушити (на батареї наприклад) у відкритому вигляді протягом 2х днів. Він приходить у сирому вигляді (вологому). Якщо його є не просушеним, можна розчаруватися, тому обов'язково сушити – Так він розкриє свій справжній смак.