Не наливайте олії більш ніж на 1/2 висоти сковороди. Обсмажте курку в маслі до коричневого кольору та хрусткої скоринки. Темне м'ясо готується довше, ніж світле. Для темного м'яса час приготування – приблизно 13-14 хв, для білого – близько 8-10 хв..

Куряче філе слід смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенець і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, то обсмажуйте їх з кожного боку. хвилин.

Грудки без кістки та шкіри будуть готові приблизно через 15–20 хвилин. При цьому краще розрізати навпіл філе або на великі шматочки. Грудки на кістки і зі шкірою варяться трохи довше – близько 30 хвилин.

Якщо ви хочете, щоб курка вийшла рум'яною і з хрусткою скоринкою, вам підійде другий спосіб:

  1. Розігрійте духовку до 230 градусів.
  2. Помістіть до неї куркуЗапікайте приблизно 10-15 хвилин, потім зменшіть температуру до 175 градусів і залиште птицю в духовці ще на 60-80 хвилин.