Коли рідина повністю випарувалася, вимикаємо плиту, залишаємо наш плов під закритою кришкою хвилин на 20-30. Тільки після цього відкриваємо та перемішуємо.09-May-2019

Кухарі сходяться на думці, що кришку каструлі або казана потрібно тримати відкритою, поки смажиться м'ясо і тушкуються овочі.

Технологія приготування Коли рис, м'ясо та інші компоненти плову томляться на повільному вогні, вони обмінюються смаками і виходить дуже смачна та ароматна страва. Не варто забувати, що після того, як доданий рис, перемішувати плов не можна, інакше замість розсипчастої смачної страви вийде каша з м'ясом.

Зробити «дірки» у блюді Майбутній плов, Зібраний шарами, необхідно «проткнути» в декількох місцях до дна. У «ямки», що утворилися, потрібно залити трохи окропу. Більше додавати води не потрібно. Після цього слід зменшити вогонь, прикрити кришкою каструлю і готувати страву ще півгодини.