ПРИКЛАДНИЙ ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ПРОДУКТІВ У СКОРОВАРЦІ
Боби | 2-4 хв. |
---|---|
Морозива птиця | 10-12 хв. |
Яловичина (предв. обсмажена) | 8-10 хв. |
Баранина (предв. обсмажена) | 10-12 хв. |
Свинина чи телятина (предв. обсмажена) | 12-15 хв. |
•Dec 26, 2010
Буряк старий великий 20—35 хв. Картопля молода дрібна 5—7 хв. Картопля молода середня 8—10 хв. Картопля, нарізана на чвертки 4-5 хв.
Усередині починається кипіння і утворюється пара, яка виявляється замкненою в каструлі. Пара посилює внутрішній тиск, а він, у свою чергу, збільшує температуру кипіння до 120-121 ° С градуси і навіть вище. У цьому й секрет, чому страви готуються у 3–4 рази швидше.