ПРИКЛАДНИЙ ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ПРОДУКТІВ У СКОРОВАРЦІ

Боби2-4 хв.
Морозива птиця10-12 хв.
Яловичина (предв. обсмажена)8-10 хв.
Баранина (предв. обсмажена)10-12 хв.
Свинина чи телятина (предв. обсмажена)12-15 хв.

•Dec 26, 2010

Буряк старий великий 20—35 хв. Картопля молода дрібна 5—7 хв. Картопля молода середня 8—10 хв. Картопля, нарізана на чвертки 4-5 хв.

Усередині починається кипіння і утворюється пара, яка виявляється замкненою в каструлі. Пара посилює внутрішній тиск, а він, у свою чергу, збільшує температуру кипіння до 120-121 ° С градуси і навіть вище. У цьому й секрет, чому страви готуються у 3–4 рази швидше.