Філе індички добре промити і викласти в киплячу воду. Довести до кипіння. Вогонь зменшити та готувати під кришкою 35-40 хвилин залежно від розміру філе. Готовність перевіряйте, проткнувши філе вилкою (має виділятися прозорий сік) або відрізавши шматочок філе (на зрізі філе не повинно бути рожевим).

Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 років. хвилин, а великі гомілки чи стегна потрібно варити у каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин. За цей час можна встигнути підготувати решту інгредієнтів.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готове.

Nov 19, 2012

Викладіть порційні частини птиці в каструлю і залийте водою (щоб трохи скоротити час варіння, можна відразу влити окріп). Після закипання додайте сіль та спеції для аромату та варіть на середньому вогні. Однієї години в середньому вистачає, щоб проварилися стегенця та гомілки.