Цибуля (тушкована) 8-10 хв. Перець стручковий 8-10 хв. Буряк молодий цілком 10-15 хв. Буряк старий великий 20-35 хв.

Спосіб приготування Буряк велику, помила, розрізала навпіл, склала в каструлю скороварки. Залила холодною водою, щоб покрити овочі. Додала сіль до смаку. Режим "БОБОВІ" під тиском, час за замовчуванням 30 хвилин.

Загальний час приготування: морква – 25-30 хвилин, картопля – 20-25 хвилин після закипання води. Кип'ятіть рідину під закритою кришкою, щоб заощадити час. Буряк вариться від 40 хвилин до 2 годин Залежно від розміру. Якщо варити овочі одразу в гарячій воді, вони зваряться швидше, але нерівномірно.

Довше всього вариться буряк – трохи більше години, білокачанна капуста готується 30-50 хв., Ціла картопля – 25-30 хв., морквина – 20-30 хв., цвітна капуста та броколі – 15-20 хв., щавель та шпинат – 10 хв.