Періодично видаляйте пінку, що утворюється на поверхні. Сіль закидайте лише за 5-7 хвилин до того, як продукт буде готовий. Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин.May 29, 2020

Курячі потрухи дають корисний білок, важливий при зниженому рівні гемоглобіну та при захворюваннях нервової та серцево-судинної систем, після тяжких хвороб та травм. У їхньому складі безліч різних корисних вітамінів, а також важливі мінеральні речовини, у тому числі кальцій, магній, калій, цинк та багато інших.

Як варити курячу печінка на плиті Спеції, наприклад горошини чорного перцю та лавровий лист, додайте відразу, а соліть за 5 хвилин до готовності. Варіть на повільному чи середньому вогні: так буде смачніше. Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15. Час відлічуйте з повторного закипання.

Час варіння залежить від способу, який ви оберете, та розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5–10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше за час, зазначений у рецептах нижче.