Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.
Курча бройлера повністю варити 1:00. Окремі частини курка варити 30 хвилин. Курча корнішона цілком варити 30 хвилин. домашнього курка варити 1,5 години, окремі частини – 40 хвилин.
Скільки варити курячі стегна У середньому на відварювання курячих стегон піде 25-40 хвилин. Також варто врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Щоб перевірити готовність, дістаньте стегно та проткніть ножем або вилкою.
Наповніть каструлю до половини водою, доведіть до кипіння та посоліть. Свіже охолоджене філе опустіть у окріп. Додайте пару лаврових листків для покращення смаку. Філе, куплене в магазині, потрібно варити 15-20 хвилин, а м'ясо домашнє курки – 1,5-2,5 години на повільному вогні при відкритій кришці.