13 хвилин Покладіть гусячі яйця в каструлю, залийте холодною водою та підсоліть. Доведіть до кипіння і зменште вогонь так, щоб рідина трохи вирувала. Варіть яйця 10-13 хвилин.

Смак гусячих яєць насиченіше, ніж курячих. Але в ароматності та жирності вони значно поступаються качиним яйцям. Гусячі яйця можна відварити або використовувати у печених стравах, а також у овочевих запіканках.

Склад та корисні властивості яйця гусячого У своєму складі вони містять багато вітамінів (D, К, А, Е та групи В) та макро- та мікроелементів (кальцій, калій, сірка, залізо, фосфор), корисних для мозкової діяльності, сечостатевої системи, для зору, судин та нервової системи у дитини.