— Я рекомендую перед запіканням відварити качку. хвилин 10-15, обсушити тушку, натерти її сіллю та перцем, зафарширувати яблуками з медом, соєвим соусом, кедровими горішками та запікати в рукаві 1,5 години при температурі 180 градусів.

У готовому м'ясі не повинно залишатися рожевих непропечених ділянок, сік має бути прозорим, без крові, а м'якоть прогрітися мінімум до 70 °С. Це три основні показники готовності птахів.

Розігріти духовку до 200°C, через 20 хвилин знизити температуру до 180°C. Запікати качку 2 – 2.5 години, потім прибрати кришку (фольгу) та готувати до утворення скоринки.

2 години Варити дичину слід доти, доки м'ясо стане м'яким. Я варю качку приблизно 1,5-2 години. За півгодини до кінця варіння слід додати моркву, цибулю та картоплю.