Якщо ви цікавитеся, як приготувати холодець у домашніх умовах, то запам'ятайте ідеальне співвідношення води і м'яса – 2:1. Рідина має бути холодною — так бульйон буде ще смачнішим і апетитнішим. Як тільки бульйон закипить, вогонь зменшують до мінімуму та варять 5–7 годин, у деяких випадках – до 12 годин.
Щоб холодець краще застиг, для варіння краще брати свинячу рульку або ніжки тварини. 3. Щоб холодець був приємним на смак, м'ясо потрібно попередньо замочувати у холодній воді.
холодець зі свинячих ніжок та курки
Енергія 114 ккал | |
---|---|
Білки 9,5 г | Вуглеводи 0,2 г |
Жири 8,4 г | Волокна 0 г |