Помішуючи, доведіть рідину до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого та варіть 20-30 хвилин до загусання. При необхідності влийте гаряче молоко приблизно в середині приготування. Зніміть каструлю з вогню і дайте настоятися під кришкою ще 5-10 хвилин або довше.

Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити до неї пакетик з пшеничкою. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин|мінути| до готовності.

Доведіть до кипіння, зробіть вогонь мінімальним і варіть 15 хвилин, іноді помішуючи. 6. Готову кашу зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште на 15 хвилин перед подачею.

Пшеничну крупу потрібно перебрати від сміття. Потім її треба добре промити. Щоб отримати розсипчасту кашу, крупу треба промивати під проточною теплою водою у ситі. Для більш в'язкої та густої каші промивати слід недовго, під холодною водою.