Усього баранину на кістки слід варити близько однієї години. Якщо у м'ясі присутня велика кількість прожилок, жиру та хрящиків, необхідно час варіння збільшити на годину.
Вимочити баранину у холодній воді. Попередньо додавши до неї столову ложку 70% оцту. Відстоювати продукт слід упродовж години, після чого м'ясо потрібно ретельно обполоснути. Вимочити у лимонному соку або вині протягом години.
Для того, щоб м'ясо було м'яким і соковитим, рекомендуємо експериментувати з різними маринадами. Бараніна дуже любить маринади. Маринувати свіже молоде м'ясо потрібно щонайменше години. М'ясо старіше – від 10 до 12 години.
Бараніна — це такий самий поширений продукт, як курка чи свинина. Однак, багато хто відмовляється від баранини, оскільки їм не подобається специфічний запах цього м'яса.Маринади для баранини
- соєвий соус + часник;
- натуральний йогурт + кмин;
- йогурт + часник + кардамон.
Mar 21, 2022