Усього баранину на кістки слід варити близько однієї години. Якщо у м'ясі присутня велика кількість прожилок, жиру та хрящиків, необхідно час варіння збільшити на годину.

Вимочити баранину у холодній воді. Попередньо додавши до неї столову ложку 70% оцту. Відстоювати продукт слід упродовж години, після чого м'ясо потрібно ретельно обполоснути. Вимочити у лимонному соку або вині протягом години.

Для того, щоб м'ясо було м'яким і соковитим, рекомендуємо експериментувати з різними маринадами. Бараніна дуже любить маринади. Маринувати свіже молоде м'ясо потрібно щонайменше години. М'ясо старіше – від 10 до 12 години.

Бараніна — це такий самий поширений продукт, як курка чи свинина. Однак, багато хто відмовляється від баранини, оскільки їм не подобається специфічний запах цього м'яса.Маринади для баранини

  1. соєвий соус + часник;
  2. натуральний йогурт + кмин;
  3. йогурт + часник + кардамон.

Mar 21, 2022