Покладіть нарізане на великі або середні шматочки легке в скороварку і залийте водою, щоб повністю покрити. Додайте сіль та спеції за смаком. Приблизний час приготування за такого способу складе 20-30 хвилин.Jun 19, 2020

Легке Продукт погано перетравлюється. Його рекомендується відварювати приблизно 30 хвилин і подрібнювати. Можно використовувати як ласощі.

Як варити свинячу печінка на плиті Засуньте туди печінка, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 40-50 хвилин. Якщо у вас маленькі скибочки, вистачить і 20 хвилин.

Легке також є одним із важливих компонентів у виробництві ліверної ковбаси. Повноцінних білків у легкому небагато, і засвоюються вони гірше за білки м'яса. Однак у яловичій легені міститься велика кількість вітамінів С, РР, В1 та В2, калію, фосфору, натрію та магнію, а також мікроелементи – залізо та йод.