Якщо м'ясо вариться на сильному вогні, воно набуває чудового смаку, але при цьому виходить несмачний бульйон. Навпаки, якщо м'ясо вариться на повільному вогні, смак його стає невиразним, зате бульйон виходить чудовий.
Скільки варити м'ясо – таблиця
Вид м'яса | Час відварювання |
---|---|
Телятина | 30 – 60 хвилин |
Свинина | 40 – 80 хвилин |
Бараніна | 1 – 2 години |
Кролик | Від 35 хвилин до 2,5 годин |
•Jan 4, 2022
Варене м'ясо вийде соковитим, якщо покласти його в киплячу воду великим шматком і потім варити на дуже маленькому вогні. Щоб жорстке м'ясо стало м'якше, витримайте його 2-3 години у воді, до якої доданий оцет або лимонний сік.