Не містить ГМО. Без харчових добавок та барвників. Склад: борошно з твердих сортів пшениці для макаронних виробів, питна вода. Час варіння: 7 хвилин.

Макарони варяться в середньому 7-10 хвилин. Але краще орієнтуватися на час, вказаний на упаковці. У будь-якому випадку слідкуйте, щоб вироби не розповзлися. Якщо хочете довести макарони до стану al dente (зробити їх трохи недовареними), віднімайте пару хвилин із зазначеної цифри.

Покрокове приготування:

  1. Поставте каструлю з водою на вогонь, посоліть до смаку, доведіть до кипіння.
  2. Після того, як вода закипить, зменшіть вогонь, всипте спіральки.
  3. Регулярно помішуйте блюдо.
  4. Варіть гарнір 8-9 хвилин.
  5. Злийте воду за допомогою кришки або дуршлагу.

Єдиний спосіб дізнатися що макарони готові – Спробувати їх. Вони мають бути трохи недоварені – al dente. Злегка – це злегка, якщо розрізати макаронину – в центрі не повинно бути білого непровареного тіста, а невелика більш темна ділянка.