Після закипання польський гриб треба варити 10-15 хвилин, цього часу більш ніж достатньо для того, щоб відварити польські гриби. Відвар, який вийшов при першому відварюванні грибів, потрібно вилити. Далі гриби можна смажити, варити, тушкувати, заморозити чи замаринувати.
Опускаю порції нарізаних грибів в окріп і бланширую 2 хвилини. Виймаю шумівкою та розкладаю на дошках. Як охолонуть, переставляю в морозильну камеру. Годин за п'ять гриби замерзнуть і можна перекласти їх з дощок у пакети, підколупуючи ножем.
для заморозки – 15-20 хвилин; для засолювання – 30-40 хвилин; для маринування – 30-40 хвилин; для супу – 30-40 хвилин.
Давайте розберемося, скільки варити свіжі гриби після закипання.Скільки варити підберезники
Призначення | Скільки варити |
---|---|
Заморожування | 20-25 хвилин |
Жарка чи запікання | 15-20 хвилин |
Засолювання | 10-15 хвилин |
Для супу | 30-40 хвилин |
•14 Sept 2022