Промитий Мал залийте холодною водою у пропорції 1 : 1,5. У каструлю можна додати|добавляти| шматочок водоростей норі для смаку, але перед закипанням їх потрібно видалити. Рис вариться під кришкою: до закипання – на середньому вогні, після – на мінімальному близько 15 хвилин.

2В каструлю з 1 склянкою рису влити 1,5 склянки води. Поставити на вогонь. Протягом процесу варіння не заважати Мал. 3Після закипання накрити кришкою і продовжувати варити 10 хвилин на повільному вогні.

Промитий Мал залийте холодною водою у пропорції 1: 1,5. У каструлю можна додати|добавляти| шматочок водоростей норі для смаку, але перед закипанням їх потрібно видалити. Рис вариться під кришкою: до закипання – на середньому вогні, після – на мінімальному близько 15 хвилин. Після потрібно зняти Мал з плити та дати йому постояти ще 15 хвилин.