Кожна сосиска у блискучій їстівній оболонці. Виробник рекомендують відварити сосиски у киплячій воді 3-4 хвилини перед вживанням.Aug 26, 2557 BE

5 хвилин Як варити сосиски Доведіть воду в каструлі до кипіння. Викладіть сосиски так, щоб рідина покрила їх. Охолоджені варіть 3-5 хвилин на середньому вогні, заморожені – 5-8 хвилин.

Середній час варіння сосисок – 5 хвилин, якщо на упаковці напівфабрикату не вказано інший час, за яким рекомендує слідувати виробник. Сосиски можна приготувати і в мікрохвильовій печі. Для цього потрібно очистити їх від плівки, покласти в тарілку, додати|добавляти| для соковитості трохи води або улюбленого соусу.

Натуральну оболонку не треба знімати. Щоб вона не лопнула, кілька разів проткніть її вилкою. Штучну оболонку (плівку), за бажання, сполоснувши сосиску під проточною водою, зніміть. Або варіть у плівціПотім обдайте холодною водою і зніміть її.