Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на власний смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасолю 3-4 хвилини, А свіжу – 5-7 хвилин. May 25, 2020

►Перед тим, як заморозити спаржеву квасолю в домашніх умовах обов'язково бланшуйте її в гарячій воді. Це допоможе зберегти гарний колір бобових після розморожування. Для цього необхідно закип'ятити воду (1 л), додати сіль (1 ч. л.), занурити квасоля в гарячу воду і проварити 2 хвилини.

Через п'ять хвилин дістаньте один стручок, якщо його смак вас влаштовує, отже, страва готова. Якщо він ще сирий, прокип'ятіть квасоля ще кілька хвилин. Після цього відкиньте її на друшляк, трохи промийте під струменем холодної води. Для покращення смакових якостей злегка обсмажте стручки у сковороді, додавши вершкове масло.

Головне – пам'ятати, що стручкову квасолю перед смаженням необхідно добре перебрати, видалити жорсткі кінчики, промити та відварити протягом 5-8 хвилин. А потім її можна засмажити так, як вам подобається.