Як її варити і скільки часу потрібно на приготування? Для салатів потрібні щільні зерна, тому готуйте пшеницю без попереднього замочування. Насипайте її відразу в киплячу воду і варіть 1 година.9 Feb 2012

Як варити пшеничну кашу Помішуючи, доведіть рідину до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого та варіть 20–30 хвилин до загусання. При необхідності влийте гаряче молоко приблизно в середині приготування.

Варити пшеницю 2:00. При цьому важливо стежити за рівнем води – вона повинна прикривати пшеницю протягом усього часу. варіння. За 15 хвилин до закінчення варіння посолити пшеницю, злити воду. Пшеницю артек варити 15-20 хвилин без замочування.

1. Пшеницю промити, висипати в керамічну, скляну або емальований невисокий посуд, залити чистою водою на 2 см вище зерен, накрити негерметичною кришкою, наприклад тарілкою (щоб залишити можливість дихати). Залишити на 12 годин для набухання.