Завантажте мобільну програму, щоб завжди мати Таблицю калорійності під рукою! Картопля в мундирі– це метод приготування картоплі. Полягає він у відварюванні помитих, але не очищених від шкірки бульб. мундирах
Енергія 92 ккал | |
---|---|
Білки 1,5 г | Вуглеводи 20,6 г |
Жири 0,1 г | Волокна 1,4 г |
Щоб його приготувати, кухар замовляє стару недорогу картоплю. При відмиванні від забруднень така картопля втрачає 5% від загальної маси, при очищення від шкірки та вічок – ще до 20%. Через війну втрати становитимуть 25%, а варитися буде 75% від вихідної маси товару.
Енергетична цінність Картопля відварена в шкірці (в мундирі), шкірка з сіллю становить 78 ккал.