Оптимальною вважається вага порції в 180-200 грам випічки на людинуякщо йдеться про додаткову страву, тобто, якщо ви визначаєте вагу, наприклад, солодкого пирога в завершенні трапези. Якщо ви хочете розрахувати вагу пирога на кількість гостей як основної страви, збільште порцію до 250 грам.

Це пов'язано з давньою осетинською традицією подавати на стіл пироги не по одному, а кількості трьох штук. на поминки подається парне число пирогів, а у свята і щодня — непарне.

Вага 40-45гр. Порція становить щонайменше 10 шт. Мінімальне кількість 10 штук. Склад:Риба океанічна, рис, цибуля ріпчаста, борошно в/с, яйце, вершкове масло, молоко, дріжджі, сіль.

Незважаючи на те що осетинський пиріг дуже ситний, його можна з'їсти дуже багато, не помічаючи кількості, адже це так смачно!

Загальна вага пирогаКількість шматків в пирогаВага одного шматка
1200 грам8 шт.150 грам
1400 грам8 шт.175 грам