Види

  • Горохова
  • Гречана — найпоширеніша страва російської, білоруської, української та польської кухонь.
  • Манна кашакаша з манної крупи.
  • Гур'євська – манна каша на молоці та вершках з додаванням варення, меду, горіхів, сухофруктів, цукатів та прянощів.
  • Вівсяна каша, що готується з вівсяної крупи або пластівців.

10 найкорисніших круп – Вибирайте!

  • Її називають жіночою кашею — вона дарує красу і здоров'я (одна з властивостей вівса — знижувати ризик виникнення раку). …
  • Пшоно Тим, хто лікується антибіотиками, щодня треба їсти пшоняну кашу. …
  • Манка Це пшенична крупа грубого помелу. …
  • Кускус …
  • Мал …
  • Ячка …
  • Кукурудзяна …
  • Житня

25-Mar-2020

Традиційно основними товарними групами над ринком круп'яних виробів Росії є гречка, рис, пшоно, геркулес, манка, пшенична, перлова та ячна крупи, горох, вівсянка, а також кукурудза. Загалом вирощуванням зернових культур у нашій країні зайнято близько 8 400 підприємств.