Види
- Горохова
- Гречана — найпоширеніша страва російської, білоруської, української та польської кухонь.
- Манна каша — каша з манної крупи.
- Гур'євська – манна каша на молоці та вершках з додаванням варення, меду, горіхів, сухофруктів, цукатів та прянощів.
- Вівсяна каша, що готується з вівсяної крупи або пластівців.
10 найкорисніших круп – Вибирайте!
- Її називають жіночою кашею — вона дарує красу і здоров'я (одна з властивостей вівса — знижувати ризик виникнення раку). …
- Пшоно Тим, хто лікується антибіотиками, щодня треба їсти пшоняну кашу. …
- Манка Це пшенична крупа грубого помелу. …
- Кускус …
- Мал …
- Ячка …
- Кукурудзяна …
- Житня
25-Mar-2020
Традиційно основними товарними групами над ринком круп'яних виробів Росії є гречка, рис, пшоно, геркулес, манка, пшенична, перлова та ячна крупи, горох, вівсянка, а також кукурудза. Загалом вирощуванням зернових культур у нашій країні зайнято близько 8 400 підприємств.