У шоколаді «Оленка» найбільше какао. 37%.07-Nov-2020

У Німеччині та ще низці європейських країн наприкінці листопада заборонили продавати вафельні торти російського брендуОленка". За офіційною версією, через те, що в них міститься "поверхова кількість канцерогенів" та "генотоксинів". Тобто речовин, які можуть викликати онкологічні захворювання та мутації."

У молочній шоколадній масі вміст загального сухого залишку какао – не менше 25%, сухого знежиреного залишку какао – не менше 2,5 %, сухого знежиреного залишку молока – не менше 12 %, молочного жиру – не менше 2,5 %. Містить фундук, молочні продукти, соєвий лецитин.

Склад класичного молочного шоколаду «Оленка»: цукор, молоко сухе незбиране, какао-масло, какао терте, емульгатор лецитин, ідентичний натуральному ароматизатору (ванілін).