Середнє відсоткове співвідношення м'яса, кісток та сухожиль від ваги туші після забою коливається між наступними показниками: м'ясо – від 70 до 75% кістки – від 22 до 25% сухожилля та хрящі – від 2 до 4%

Велика рогата худоба – 50-65% і вище (залежить від вгодованості); свині – 70-80% і вище, вівці – 45-55%, птах – 75-85%, кролики – до 60-62%.

N п/пНайменуванняНорма виходу, %
1.Бики (бугаї) I категорії54,0
Молодняк найвищої вгодованості53,0
Телята I категорії53,3
2.Субпродукти харчові, оброблені I категорії за найменуваннями (у відсотках до маси м'яса на кістках): печінка1,65

Середні показники забійного виходу для різних категорій сільськогосподарських тварин: ВРХ – 55-66%; Вівці – 44-52%;