Драконів фрукт багатий вітамінами групи B, C, PP.Вітаміни, що містяться в питахайє:
- вітамін В1 – тіамін. …
- Вітамін В2 – рибофлавін. …
- Вітамін В3 – ніацин (нікотинова кислота). …
- Вітамін C – аскорбінова кислота.
Apr 29, 2021
Пітайя сприяє виведенню токсинів і шлаків, покращує роботу кишечника, допомагає при здутті, нейтралізує вільні радикали, які шкідливі для організму, покращує самопочуття при хронічних захворюваннях та артриті, регулює рівень цукру в крові, що особливо необхідно людям, які страждають на цукровий діабет.
Найчастіше її їдять такими способами:
- розрізають уздовж навпіл та їдять м'якоть ложкою;
- розрізають уздовж навпіл, ложкою обережно виймають м'якоть і ріжуть на шматочки;
- розрізають уздовж навпіл, а потім разом із шкіркою ріжуть на частини;
- важливо пам'ятати, що шкірка питахайї неїстівна;
- краще фрукт є охолодженим.
Jul 19, 2021