Драконів фрукт багатий вітамінами групи B, C, PP.Вітаміни, що містяться в питахайє:

  • вітамін В1 – тіамін. …
  • Вітамін В2 – рибофлавін. …
  • Вітамін В3 – ніацин (нікотинова кислота). …
  • Вітамін C – аскорбінова кислота.

Apr 29, 2021

Пітайя сприяє виведенню токсинів і шлаків, покращує роботу кишечника, допомагає при здутті, нейтралізує вільні радикали, які шкідливі для організму, покращує самопочуття при хронічних захворюваннях та артриті, регулює рівень цукру в крові, що особливо необхідно людям, які страждають на цукровий діабет.

Найчастіше її їдять такими способами:

  1. розрізають уздовж навпіл та їдять м'якоть ложкою;
  2. розрізають уздовж навпіл, ложкою обережно виймають м'якоть і ріжуть на шматочки;
  3. розрізають уздовж навпіл, а потім разом із шкіркою ріжуть на частини;
  4. важливо пам'ятати, що шкірка питахайї неїстівна;
  5. краще фрукт є охолодженим.

Jul 19, 2021