Витримується 3-12 місяців у дубових бочках і набуває золотистого відтінку; аnejo (аньєхо) – "стара" (витримана). Термін витримки – 3-10 років, зазвичай не більше 7. Довше текілу в бочках не витримують, тому що напій набуває гіркоти.
Термін витримки – 3-10 років, зазвичай не більше 7. Довше текілу у бочках не витримують, Т.
Текіла є міцним алкогольним напоєм, а її міцність залежить від технології виробництва та часу наполягання. Офіційна фортеця варіюється в діапазоні 35-55 градусів. Найбільше градусів у класичному сорті blanca – до 55 відсотків.
6 місяців Текіла Olmeca Gold є купажем текіли Blanco та Reposado витримується у бочках з-під бурбону протягом 2-6 місяців.