Текіла Аньєхо витримується в бочках із білого дуба від одного до трьох років. Найчастіше використовуються барила, в яких раніше визрівала текіла Репосадо – молодший різновид напою.

Зазвичай текіла витримується від 2-х місяців до кількох років. Зрозуміло, що більше витримка, то вище вартість напою. Щоправда, запам'ятайте, що текіла — це не той алкоголь, який гарнішає від дуже тривалого перебування в бочці. Вважається що текіла стає непоганою вже за два роки витримки.

Anejo – найдорожчий тип текіли, Витримують у дубових бочках ємністю не більше 600 літрів від року до 7 років. Найчастіше використовують 200-літрові бочки, у яких швидше та повніше проявляється вплив дерева.

Текіла Reposado витримується у бочках до року, тобто стільки, що не можна її назвати «витриманою», а й «молодою» теж. Власне, ось – «відпочила». Витримується така текіла зазвичай у дубових бочках. Але в Мексиці немає жодних обмежень чи приписів із цього приводу.