Води наливайте небагато, зазвичай у комплекті з пароварками йдуть мірні стаканчики, а в інструкції вказано, скільки їх слід наливати в залежності від того, що саме ви приготували. Якщо інструкція загубилася, не засмучуйтесь. Води має бути трохи більше, ніж на фалангу пальця.Nov 19, 2015

У каструлі мантоварки закип'ятіть воду, встановіть яруси та накрийте кришкою. Готуйте охолоджені заготовки 35-40 хвилин, заморожені 40-45 хвилин.

Ретельно змастіть яруси олією – підійде як рослинна, так і вершкове, викладіть напівфабрикат і встановіть на каструлю з окропом. Закрийте кришкою і дочекайтеся готовності страви. Скільки варити манти, підкаже розмір: середнім буде достатньо 35-40 хвилин, більшим – 45-50.

Солимо обов'язково! Кількість солі буде такою, якби ми варили в цій кількості води пельмені. Якщо трохи пересолити – не страшно. На каструлю з киплячою водою ставимо каструлю з мантами.