Більш ніж на 80% з води складаються лимон, персик, груша, яблуко, мандарини, ківі. У банані та гранаті близько 75% вологи.Jun 6, 2019
Вміст води у фруктах та овочах
Продукт | Зміст |
---|---|
Капуста савойська свіжа | 91,00 г |
Кольрабі свіжа | 91,00 г |
Полуниця свіжа | 90,95 г |
Суринамська вишня свіжа | 90,81 г |
Шишастий перець всіх відтінків має високий вміст води, але зелений перець випереджає всіх, просто викреслюючи червоні та жовті сорти (які складаються на 92% з води).
Під час збирання врожаю рівень утримання вологи в яблуках становить приблизно 84%, і для його збереження та попередження зморщування шкірки відносна вологість при зберіганні повинна становити 90% або вище.