Не менш важливі та оптимальні температурні умови, тому чашу слід добре прогрівати (достатньо 2-3 вугілля). При цьому обов'язково використовуйте калауд. Цей аксесуар робить дим у наргілі густішим і дозволяє з легкістю контролювати температуру.

Для розігріву добре підходять 2 25-х кокосових. вугілля або 3 22-х. Вугілля, що саморозпалюється, краще не використовувати разом з калаудомоскільки він не дає потрібної температури. Калауд встановлюється поверх чаші з тютюном.

Для забиття кальяну на одному куті знадобиться чаша типу фанел для дрібного забиття та тютюн з підвищеним вмістом сиропу. Далі, залишаючи вільний край висотою до 20 см, сформуйте з фольги тубус навколо чаші, щільно притиснувши її навколо основи.

Вугілля для кальяну DOYOU (ДУЮ) Брикет 250гр 18 кубиків 25/25мм