Харчова цінність на 100 г свіжого гороху: білки – 5,0 г, жири – 0,2 г, вуглеводи – 8,3 г. Харчова цінність на 100 г гороху (крупа): білки – 20,5 г, жири – 2 г, вуглеводи – 49,5 г.Apr 5, 2022
У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грам їстівної частини….Харчова цінність та хімічний складГорох, зерно незбиране".
Нутрієнт | Вуглеводи |
---|---|
Кількість | 49.5 г |
Норма** | 219 г |
% від норми 100 г | 22.6% |
% від норми 100 ккал | 7.6% |
Для більшості людей достатньо 1 склянки стручків цукрового горошку або приблизно 100 г очищеного зеленого горошку, більше 150-170 г є не рекомендується.
Харчова цінність та хімічний склад "Горошок зелений свіжий".
Нутрієнт | Кількість | Норма** |
---|---|---|
Калорійність | 55 кКал | 1684 кКал |
Білки | 5 г | 76 г |
Жири | 0.2 г | 56 г |
Вуглеводи | 8.3 г | 219 г |