Обсмажити рибу 2-3 хвилини на середньому вогні. Накривати кришкою сковороду не треба, щоб риба не парилася і не розвалилася під час смаження. Якщо ви смажите кілька порцій, не викладайте їх на сковороду відразу, краще готуйте окремо, щоб шматок зубатки лежав вільно.

Варіння риби здійснюється протягом 10 хвилин на слабкому вогні. При сильному вируванні ніжний продукт розвалиться. Також у процесі варто періодично знімати піну. Вже готовий компонент потрібно акуратно виймати шумівкою.

Якщо в холодильнику є зона свіжості, варто використовувати її – тут оптимальна температура для дбайливого відтавання. якщо вам потрібно нарізати стейк на дрібніші шматочки, не варто розморожувати його остаточно.