Фахівці стверджують, що 100 грамів печінкового паштету забезпечують організм 300 кілокалорій. Паштет містить вітаміни групи В, фосфор, натрій, калій, залізо, йод. У печінці досить багато таких незамінних для організму амінокислот, як лізин, метіонін та триптофан.

Склад та корисні властивості паштету з яловичої печінки У печінки містяться такі вітаміни як: група B, К, E, А, D і С. Проте основна перевага печінки це високий вміст різних макро- та мікроелементів: кальцій, мідь, магній, калій, фосфор, цинк, і, зрозуміло, залізо у величезній кількості.

Харчова цінність та хімічний склад "Паштет печінковий, консерви".

НутрієнтКількість100% норми
Вода54.7 г4155 г
Зола2 г
Вітаміни
Вітамін А, РЕ3603 мкг25 г