1Рисову локшину замочити у воді кімнатної температури на 15 хвилин. 2Поки локшина розмокає, нарізаємо овочі соломкою і обсмажуємо на під. олії (трохи підсоливши). 3Як пройшло 15 хвилин зливаємо воду і заливаємо локшину окропом ще хвилин на 5, потім зливаємо воду.

Покладіть продукт у каструлю чи глибоку миску. Залийте теплою, але не гарячою водою на 7-10 хвилин. Після цього локшина залишиться злегка твердою всередині. Її можна використовувати у різних гарячих стравах, причому додавати краще за кілька хвилин до готовності.

Не потрібно варити рисову локшину, достатньо залити окропом на п'ять хвилин, потім відкиньте на сито або друшляк і, коли зайва вода стече, з'єднаємо з соусом, обсмаженими овочами, морепродуктами або м'ясом і протушкуй ще протягом двох хвилин.

На упаковці написано що локшину потрібно варити на повільному вогні 6 хвилин, коли цей час минає я йду пробувати.