Покладіть індичку на підготовлений лист і начиняйте її сумішшю з дрібно порубаної цибулі, апельсина і чебрецю зсередини. Після цього індичка відправляється в духовку на одну годину при температурі 190 градусів до коричневої скоринки. Потім накрийте тушку фольгою та запікайте ще три години.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готове.

Nov 19, 2012

Розморожувати м'ясо в духовці або мультиварці Відтавати м'ясо в електричній духовці з функцією розморожування те, що зтеплювати продукт у мікрохвильовій печі. Температура близько 30-35 градусів при добрій конвекції допомагає швидко розтопити лід.